Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Lukratívna ponuka pozemku v obci Brezolupy 8040m2

Interné ID: 1026143640
Ulica: Brezolupy
Obec: Brezolupy
Okres: Bánovce nad Bebravou
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba
Iné:
333 000 €

Popis nehnuteľnosti

SPEKTRUM- realitná kancelária EXKLUZÍVNE ponúka na predaj stavebný pozemok pod lesom v okrajovej časti obce Brezolupy, vzdialenej len 5km od mesta Bánovce nad Bebravou.

Jedná sa o krásny, mierne svahovitý pozemok, ktorý ocenia hlavne náročnejší klienti. Z pozemku z vyvýšenej polohy, je otvorený výhľad na dolinu a na prírodnú scenériu. Hoci rozľahlý pozemok s neuveriteľnou výmerou 6450m2 sa môže zdať otvorený do priestoru, z každej strany je lemovaný lesom, čo dodáva pocit bezpečia a ocenia to hlavne milovníci prírody.

Vďaka majestnátnej rozlohe, využiteľnosť pozemku je širokospektrálna. Majitelia uprednostnia predať pozemok v celosti, kde potencionálny záujemca, môže rozdeliť parcely podľa potreby, prípadne využiť jedinečnú príležitosť pre väčšiu usadlosť.

Konkrétny pozemok o celkovej výmere  8040m2 (vrátane príjazdovej cesty) a je využiteľný viacerými  spôsobmi.

- plocha využiteľného pozemku na stavbu rodinných domov je 6450m2

-výmera prístupovej cesty 580m2

- výmera pozemku pre odvodňovací kanál 1010m2

- k pozemku vedie súkromná panelová cesta

- IS sa nachádzajú pri pozemku.

Tento rozsiahly pozemok môžeme zaradiť medzi TOP nehnuteľnosti v širokom okolí a jeden z najkrajších pozemkov v obci.Samotné  Brezolupy sú obklopené Strážovskou vrchovinou s členitým terénom .V blízkosti sa nachádza vodná nádrž s možnosťou rybolovu, hubárčenia, turistiky .

Cena pozemku:  333 000 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu).

Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke , ktorú Vám zabezpečíme na čísle  0918 284 743 

Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenia podpisov u notára. Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
8040 m2
Plocha pozemku:
8040 m2
Voda:
verejný vodovod

Pozrieť na mape

Maklér

Zuzana Dmitriyev

Zuzana Dmitriyev

konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti