Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pekný 3 izbový byt s loggiou v BnB Centrum/Stanica

Interné ID: 10261436859198
Ulica: 9. Mája
Obec: Bánovce nad Bebravou
Okres: Bánovce nad Bebravou
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
110 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný zrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou a pivnicou v Bánovciach nad Bebravou, na ulici 9 mája. Z lokality je veľmi dobrá dostupnosť k centru mesta ( obchody, úrady, škola, škôlka ... ) ako aj k vlakovej a autobusovej stanici. Byt je situovaný v 4 poschodovom bytovom dome, na jeho štvrtom poschodí,bez výťahu.

Dispozícia: samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, obývačky (ktorá je prechodná) a dvoch izieb ( jedna so vstupom na loggiu) kuchyne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC v murovanom jadre. Ku jeho vybaveniu patrí aj uzamykateľná pivnica v suteréne. Byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zahrnula murované jadro so samostatnou toaletou a vaňou v kúpeľni, plastové okná a veľké francúzske okno v spálni, rozvody v jadre, stierky, interiérové dvere s obložkami, vstupné dvere, nová kuchynská linka. Podlahy tvorí keramická dlažba v chodbe a kuchyni, v izbách sú renovované dubové parkety. Vstup do bytového domu je chránený elektronickým vrátnikom, činžiak je zateplený, so zrekonštruovanou strechou, vchodmi.  Celková rozloha bytu je 63 m2. Parkovanie je možné na parkovisku pri činžiaku. Z bytu je pekný výhľad na okolie. Cena 110 000 €.

Viac informácií, prípadne obhliadku si môžete dohodnúť telefonicky 0949 171 917, prípadne emailom: puterkova@spektrumreality.sk.

Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
63 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti