Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Útulný 2 izbový byt s loggiou v BnB/ Centrum-stanica

Interné ID: 10261436859197
Ulica: Palkovičova
Obec: Bánovce nad Bebravou
Okres: Bánovce nad Bebravou
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
88 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj útulný zrekonštruovaný 2 izbový byt s loggiou a 2 pivnicami v Bánovciach nad Bebravou, na ulici Palkovičova. Z lokality je veľmi dobrá dostupnosť k centru mesta ( obchody, úrady, škola, škôlka ... ) ako aj k vlakovej a autobusovej stanici. Byt je situovaný v 4 poschodovom bytovom dome, na jeho štvrtom poschodí,bez výťahu.

Dispozícia: samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby so skriňou, obývačky (ktorá je prechodná) a jednej izby so vstupom na loggiu, kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC v murovanom jadre. Ku jeho vybaveniu patria aj dve  uzamykateľné pivnice v suteréne. Byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zahrnula murované jadro so samostatnou toaletou a sprchovým kútom v kúpeľni, plastové okná, rozvody v jadre, stierky, interiérové dvere s obložkami, vstupné dvere, novšia kuchynská linka. Podlahy tvorí keramická dlažba v chodbe a kuchyni, v izbách sú renovované dubové parkety. Vstup do bytového domu je chránený elektronickým vrátnikom, činžiak je zateplený, so zrekonštruovanou strechou, vchodmi a samostatnou kotolňou. Celková rozloha bytu je 53 m2. Parkovanie je možné na parkovisku pri činžiaku. Z bytu je pekný výhľad na okolie. Cena 88 000 €.

Viac informácií, prípadne obhliadku si môžete dohodnúť telefonicky 0949 171 917, prípadne emailom: puterkova@spektrumreality.sk.

Pre kupujúceho zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
53 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti